Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /var/www/vhosts/vluchtclaimvergelijker.nl/httpdocs/includes/php/phpmailer/PHPMailerAutoload.php on line 45
Over ons | Vlucht Claim Vergelijker

Dé plek om vluchtclaimaanbieders te vergelijken

Altijd up-to-date
(On)afhankelijk
100% veilig

Over ons

www.vluchtclaimvergelijker.nl neemt het initiatief om transparantie te brengen in het woud van claimbedrijven, die service bieden aan consumenten die de dupe zijn van geannuleerde of vertraagde vluchten, gemiste aansluitende vluchten, overboekingen of instapweigeringen. De passagier staat weerloos tegenover kapitaalkrachtige, machtige luchtvaartmaatschappijen. Stichting Vluchtvertragingsclaimen, gevestigd te Amstelveen, wenst inzicht te verschaffen in de claimbedrijven en de onderlinge verschillen. Dit in verband met de wildgroei aan claimbedrijven, daarom is de Stichting tot dit initiatief gekomen. Deze website dient slechts als hulpmiddel en heeft de informatie op deze website van de eigen websites van onderstaande claimbedrijven. We laten het aan u, als kritische consument over, om te kiezen voor het gewenste claimbedrijf.

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat wordt meegestuurd en door uw browser wordt opgeslagen om voor u de beste resultaten weer te geven.

Ik accepteer Meer informatie